2015-02-26

Felkerültek a koncertek menüpontba a legfrissebb dátumok!

2013-11-04

A lemez megrendelhető a webshop menüpontra kattintva!

2013-11-01

PREMIER!!!
A Budapest Jazz Clubban bemutatott vadonatúj werk videónk a youtube-on! Oszd meg, ha tetszik! Köszönet Farkas Péternek és az Emforen Productions -nek.
Itt megnézhetitek

2013-10-27

Örömmel jelentem, hogy megjelent a zenekarom, a Hajdu Klára Quartet lemeze Come with me címmel! Hamarosan a boltokban megvásárolható, addig a lemezbemutatón juthattok hozzá kedvezményes áron és természetesen dedikálva!
Lemezbemutató: 2012.10.29. 20h Budapest Jazz Club
Itt csatlakozhattok Várunk Benneteket szeretettel!

2013-06-19

Végre itt a nyár és gőzerővel beindulunk! A quartettel amellett, hogy fesztiválokon és klubokban lépünk fel, stúdióba vonulunk és elkészítjük első lemezünket!!!! Már nagyon készülünk rá! Emellett Neumann Balázzsal duóban is sok helyen örömzenélünk majd. A koncertnaptárban figyelemmel kísérhetitek az időpontokat.
Sok szeretettel várunk benneteket valamennyi rendezvényen!
Szép nyarat!
Klára

2012-11-20

Sziasztok!
Hoztam egy nehéz döntést. Úgy gondoltam, le kell zárnom életem egy részét. Egy hete kiléptem a Balázs Elemér Groupból, ahol nagyon termékeny és szép 9 évet töltöttem fantasztikus zenészekkel. Nagyon hálás vagyok Elemérnek, neki köszönhetem, hogy 20 éves koromban felfigyelt rám, elhívott a zenekarába és ezáltal a magyar jazz része lettem. Nektek is köszönöm a szeretetet és a rajongást, kedves közönség! Most a szólókarrieremre koncentrálok és quartetemmel megvalósítom a saját zenei elképzeléseimet.
Remélem továbbra is kísértek az utamon. :)
Szép estét!
Klára

2012-09-15

HAJDU KLÁRA ŐSZTŐL A VIENNA KONSERVATORIUM TANÁRA!
Az a megtiszteltetés ért, hogy szeptemberben a Tóth Aladár Zeneiskola és a Rajkó-Talentum Szakközépiskola mellett a Vienna Konservatorium, a bécsi főiskola budapesti kihelyezett tagozatán fogok jazz-éneklést tanítani. Nagy öröm ez számomra! Izgatottan várom, hogy elkezdődjön a tanév.

2012-08-17

HAJDU KLÁRA QUARTET A BALATONI NYÁRBAN!
A tavasszal megújult Hajdu Klára Quartet augusztus 21-én reggel 8.15-10.15-ig az m1 “Balatoni nyár” c. műsorában szerepel. Saját szerzeményeket is előadunk majd. Kövessétek figyelemmel!

2012-07-09

Kedves Látogatók!
Szerencsére a nyárra sok felkérés érkezett, aminek igyekszem eleget tenni! A koncertek menüpont alatt megtaláljátok, mikor és hol hallhattok és láthattok életnagyságban! :)
Sok szeretettel várok minden érdeklődőt koncertjeimre a nyár hátralevő részében!

2012-04-30

Debütált a HKQ!
A megújult Hajdu Klára Quartet megtartotta első, bemutatkozó koncertjét a Vigyázó Sándor Művelődési Házban. Köszönjük a meghívást és mindenki figyelmét, aki velünk tartott! A további hírekkel, tervekkel hamarosan jelentkezünk. Addig is nézzetek bele a koncertről készült összefoglalóba itt!