Hírek

Idén is Lamantin!

Mint diák és mint tanár is csodás élményekkel gazdagodtam a Lamantinban, így szívből ajánlom nektek is. Gyertek, ha szívesen tanulnátok tőlünk! Május 31-ig jelentkezhettek!

Tavaly készítettem egy vlogot a táborról, a fesztiválról, Szombathelyről. Remélem meghozza a kedvetek!

Hamarosan készül a HKQ új lemeze!

A szemfülesek már láthatták a bejelentést a tévében, de most itt is nagy örömmel osztom meg a hírt:

Izgatottan vártuk ezt az időszakot és hogy hamarosan több infót is megoszthassunk veletek! Stay tuned!

Turné beszámoló

Hazatértünk a HKQ első erdélyi turnéjáról, tele szeretettel és rengeteg emlékkel, a szívem csordultig hálával! Köszönöm a fantasztikus zenekaromnak ezeket a napokat (is)és a csodás muzsikálást, illetve Lázár-Prezsmer Endrének a szervezést és a sok segítséget!

„Négy nap, négy város, négy különböző helyszín és négy koncert…” Maloschik Róbert főszerkesztő kérésére írtam egy rövid kis beszámolót a jazzma.hu-ra.

A turnét a Nemzeti Kulturális Alap és az FGSZ támogatta.

ERDÉLYI TURNÉ

Áprilisban erdélyi turnéra indulunk a Hajdu Klára Quartettel! Négy helyszínen hallhattok minket élőben: Barót, Kézdivásárhely, Csíkszereda és Sepsiszentgyörgy. Találkozzunk!

Kattints a koncertek menübe a pontos dátumokért és helyszínekért!

Hello 2024!

Egészségben, sikerekben és muzsikában gazdag, boldog új évet kívánok Neked!

Köszönöm, hogy itt vagy és remélem 2024-ben sokszor találkozhatunk személyesen is!

Karácsonyi meglepetés!

Szeretném megköszönni, hogy itt vagy, olvasol, hallgatsz, ez nagyon sokat jelent nekem. Mi mással hálálhatnám meg ezt, mint egy karácsonyi dallal… 

Ezt a kis meglepetést Milánnal vettünk fel és forgattunk hozzá egy videót is.

Áldott és békés karácsonyt kívánok!
Szeretettel,
Klára

Találkozzunk a Zug Műhely Téli vásárán!

December 15-én 15 és 19 óra között én is ott leszek a Zug Műhelyben számos más csodás alkotóval együtt, hogy idén utoljára személyesen is legyen lehetőségetek vásárolni a termékeinkből, ha hazai kisvállalkozók alkotásait tennétek a fa alá! Gyertek, nézzetek szét és töltsük együtt a délutánt!

Rendelési határidő

Ne feledd 12.15-ig leadni a rendelésed a shop-ban, ha szeretnéd, hogy odaérjen karácsonyig és ott legyen a fa alatt!

Iszunk egy kávét?

Ha te is inkább a személyes találkozás híve vagy, ha rég láttuk egymást, vagy még sosem, ha szívesen beszélgetnél/ kávéznál velem, kérdéseid vannak az énekléssel kapcsolatban, dedikáltatnál vagy megnéznéd az új termékeket, akkor gyere és lógjunk együtt egy kicsit a Zug Caféban!

Csodás őszi újdonság

Ildivel és Tibivel, a GreenWay Candle alapítóival kollaboráltunk és létrehoztunk egy igazi őszi fűszeres, sütőtökös őszi szójagyertyát, amit a ‘Nyár’ című dalom ihletett, így a neve is egy ebből a dalszövegből kiragadott sor, ‘ K e d v e s n y á r , e l m ú l t á l ‘. Ha te is imádod a fűszeres illatokat, kuckózz be ezzel a gyertyával és élvezd az őszi estéket!