Hírek

Hello 2024!

Egészségben, sikerekben és muzsikában gazdag, boldog új évet kívánok Neked!

Köszönöm, hogy itt vagy és remélem 2024-ben sokszor találkozhatunk személyesen is!

Karácsonyi meglepetés!

Szeretném megköszönni, hogy itt vagy, olvasol, hallgatsz, ez nagyon sokat jelent nekem. Mi mással hálálhatnám meg ezt, mint egy karácsonyi dallal… 

Ezt a kis meglepetést Milánnal vettünk fel és forgattunk hozzá egy videót is.

Áldott és békés karácsonyt kívánok!
Szeretettel,
Klára

Találkozzunk a Zug Műhely Téli vásárán!

December 15-én 15 és 19 óra között én is ott leszek a Zug Műhelyben számos más csodás alkotóval együtt, hogy idén utoljára személyesen is legyen lehetőségetek vásárolni a termékeinkből, ha hazai kisvállalkozók alkotásait tennétek a fa alá! Gyertek, nézzetek szét és töltsük együtt a délutánt!

Rendelési határidő

Ne feledd 12.15-ig leadni a rendelésed a shop-ban, ha szeretnéd, hogy odaérjen karácsonyig és ott legyen a fa alatt!

Iszunk egy kávét?

Ha te is inkább a személyes találkozás híve vagy, ha rég láttuk egymást, vagy még sosem, ha szívesen beszélgetnél/ kávéznál velem, kérdéseid vannak az énekléssel kapcsolatban, dedikáltatnál vagy megnéznéd az új termékeket, akkor gyere és lógjunk együtt egy kicsit a Zug Caféban!

Csodás őszi újdonság

Ildivel és Tibivel, a GreenWay Candle alapítóival kollaboráltunk és létrehoztunk egy igazi őszi fűszeres, sütőtökös őszi szójagyertyát, amit a ‘Nyár’ című dalom ihletett, így a neve is egy ebből a dalszövegből kiragadott sor, ‘ K e d v e s n y á r , e l m ú l t á l ‘. Ha te is imádod a fűszeres illatokat, kuckózz be ezzel a gyertyával és élvezd az őszi estéket!