Tanulj velem!

Szeretnél rátalálni önmagadra és a saját hangodra az éneklésen keresztül?

Legyél akár kezdő vagy haladó, énekelj csak önmagad örömére 

vagy gátlásaid oldására, itt jó helyen jársz! 

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és énektanára, a hazai könnyűzenei élet oszlopos tagja. A jazzportálok szerkesztői és olvasói több alkalommal is az év énekesnőjének választották. Fellépett már Európa és az USA számos nagyvárosának klubjaiban és fesztiváljain.

2010 óta 6 nagylemeze jelent meg és számos single, illetve több tucat albumon közreműködött más előadókkal. Klárára dalszerzőként is felfigyelt a szakma, mikor ‘You’re Gonna Rise’ című szerzeményét, melyet párjával, Szakonyi Milánnal hangszerelt, „A Dal2019″ szakmai zsűrije beválogatta a legjobb 30 közé.

A Zeneakadémián szerzett jazzénekes előadóművész és tanár diplomát. Az utóbbi 20 évben tanított a Tóth Aladár Zeneiskolában, a Vienna Konservatoriumban, a Rajkó Talentumban, a Premier Művészetiben, televíziós tehetséggondozó műsorokban (Ének Iskolája, Kismenők, Star Academy, X-Faktor, The Voice) és jelenleg szabadúszóként.

„Az elmúlt 20 évben százaknak segíthettem megtalálni a saját hangjukat, akik mind saját tempóban haladtak egyedi célkitűzéseik felé. Az oktatási tapasztalataimnak köszönhetően teljesen személyre szabottan dolgozom a tanítványaimmal. Igyekszem hiteles képet adni nekik a zenész pályáról, hiszen aktív koncertező előadóművész és dalszerző is vagyok, illetve önmenedzselést folytatok 15 éve, így mentorálom, segítem őket az alkotásukban és karrierépítésükben tudásom, tapasztalataim legjavával támogatom őket.”

Szeretnél Hajdu Klára jazzénekes, vocal coach-tól tanulni?

EGYÉNI ÉNEKÓRA (személyes / online)

Kezdő, haladó könnyűzenei képzés (jazz / pop)

énektechnika, repertoár, stílusgyakorlat, dalkidolgozás, improvizáció, frazeálás, felkészítés felvételire, meghallgatásra, versenyre

ZENEELMÉLET OKTATÁS (személyes)

hallásfejlesztés, szolfézs és jazz-elmélet oktatás egyénre szabottan.
jazz konzervatóriumi, jazz főiskolai felvételire felkészítés

EGYÉNI TANÁCSADÁS / MENTORÁLÁS (személyes / online)

Zenei pályára készülőknek, dalszerzőknek, zenei karrierépítés egyénre szabottan